Parkwerf-Stadswerf

Groot onderhoud Parkwerf en Stadswerf

De gemeente Almere gaat samen met aannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek in bouwteam het groot onderhoud in de Parkwerf en Stadswerf uitvoeren. Op dit moment zijn we bezig met de uitwerking van het ontwerp. We verwachten dat de uitvoering van werkzaamheden in de zomer van 2018 gaat starten.

Bewonerswensen

We zijn gestart met het uitwerken van een ontwerp voor uw wijk, waarbij u als bewoner de mogelijkheid krijgt uw ideeën kenbaar te maken. Het gaat daarbij om zaken als de invulling van het groen, de speelvoorzieningen, ontmoetingsplekken en het straatmeubilair. De wijk is immers uw leefomgeving, waar u prettig wilt wonen. Omdat wij graag willen weten welke ideeën er onder de bewoners leven, organiseren we op maandag 9 oktober 2017 de eerste inloopavond. Tijdens deze avond kunnen bewoners hun vragen, suggesties en ideeën kwijt bij de medewerkers van de gemeente Almere en Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek. Ook kunnen bewoners zich aanmelden voor de klankbordgroep. De bewoners worden met een brief uitgenodigd voor de inloopavond. 
De uitnodiging voor deze avond is hier te downloaden.

Meerdere inloopavonden

Na de eerste inloopavond gaat het bouwteam van de gemeente en de aannemer de suggesties en wensen van de bewoners bespreken. Gezamenlijk wordt bekeken welke opgenomen kunnen worden in het ontwerp. Vervolgens wordt het ontwerp met de klankbordgroep besproken. Tijdens de tweede inloopavond presenteren we het definitief ontwerp. Dan lichten we ook toe welke ideeën we hebben meegenomen in het ontwerp en welke niet en de reden hiervoor.

Om de bewoners over de werkzaamheden buiten te informeren, organiseren we vlak voor de start van de uitvoering de derde inloopavond . Tijdens deze avond geven medewerkers van de gemeente en Dusseldorp een toelichting op de planning en praktische zaken als planning en parkeren.

Meer informatie

Op de hoogte blijven? Volg de Facebook-pagina van De Werven of download gratis de projectapp De Werven (beschikbaar voor Android en iOS in de stores).