Goedewerf/Wittewerf

Werkzaamheden in de Goedewerf en Wittewerf

De werkzaamheden in de Goedewerf en Wittewerf zijn klaar. Wij zijn blij dat alles goed is verlopen, mede dankzij het begrip en de flexibele opstelling van de bewoners.

Ophogen voortuinen en achterpaden in opdracht van Ymere

Aannemer Dusseldorp heeft in opdracht van Ymere voor de huurders en de diverse VVE's de bestrating in de voortuin en eventueel de achterpaden opgehoogd. Concreet betekent dit dat het oude bestratingsmateriaal is opgenomen, de voortuin is opgehoogd met zand en het oude bestratingsmateriaal weer is aangebracht. Op de tekening “Werkzaamheden voor Ymere in Goedewerf en Wittewerf”, die hiernaast onder Documenten is terug te vinden, is in paars aangegeven waar werkzaamheden (ophogen voortuinen en achterpaden) rechtstreeks in opdracht van Ymere zijn uitgevoerd.

Ophogen voortuinen en achterpaden in opdracht van de Alliantie

Dusseldorp heeft ook in opdracht van de Alliantie in de Wittewerf de bestrating in de voortuinen bij de huurwoningen en de algemene achterpaden opgehoogd. Concreet betekent dit dat het oude bestratingsmateriaal is opgenomen, de tuin of het achterpad is opgehoogd met zand en er nieuw bestratingsmateriaal is aangebracht. Op de tekening "Werkzaamheden voor de Alliantie in Wittewerf" is in paars aangegeven waar Dusseldorp in opdracht van de Alliantie het ophogen van voortuinen en achterpaden heeft uitgevoerd.

Afvalinzameling

We hebben de schotten uit de duobakken verwijderd. De duobak is nu alleen nog voor het aanbieden van bioafval. Restafval brengt u naar een daarvoor bestemde ondergronds inzameldepot in de buurt.

Inloopuur

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden organiseert Dusseldorp een wekelijks inloopuur op de woensdag van 15.00 tot 16.00 uur. Marcel Veenbrink, de uitvoerder van Dusseldorp, is dan aanwezig om vragen te beantwoorden. Het wekelijkse inloopuur is in de woning aan de Wittewerf 73, waar het project informatiepunt zich bevindt.

Meer informatie

Op de hoogte blijven? Volg de Facebook-pagina van De Werven of download gratis de projectapp De Werven (beschikbaar voor Android en iOS in de stores).