Direct naar paginainhoud

Contact

Heeft u nog vragen dan kunt u die stellen via www.almere.nl/contactformulier of bel naar telefoonnummer 14 036 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur). 

Werk aan de weg: Oosterdreef

Vorig jaar zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan het eerste deel van de Oosterdreef.

Van maandag 2 maart tot en met eind mei 2020 gaan we aan de slag met de tweede fase van de werkzaamheden aan de Oosterdreef. Deze loopt vanaf de Sluiskade tot de rotonde Markenlaan. Vanwege de slechte staat van de asfaltverharding wordt de dreef opnieuw geasfalteerd. 

 

Wat gaan we doen?

We halen eerst de oude asfaltlaag van de Oosterdreef af. Daarna brengen we een nieuwe asfaltlaag op de dreef en de rotondes aan. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. Op 2 maart starten de werkzaamheden aan de Sluisbrug en in de bocht Sluiskade. 

Nieuwsbrief 

In de tweede helft van februari verspreiden we een nieuwsbrief met meer informatie over bereikbaarheid en de omleidingen. 

Bereikbaarheid Havenkom

De Havenkom is van maandag 2 tot en met vrijdag 20 maart bereikbaar via de Westerdreef. Daarna blijft het verkeer Almere Haven in gehandhaafd, waardoor alle bedrijven weer via de Oosterdreef bereikbaar zijn. In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 mei is de rotonde bij de Markenlaan afgesloten voor het asfalteren van de toplaag.

Eventuele wijzigingen

Wilt u op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen in de planning van de werkzaamheden? Volg ons dan op Facebookpagina @werkaandedreven.


Vraag en antwoord (Q & A)