Skip to content

Kids in Haven

Voor kids in Almere Haven

Speelhaven
Kinderen die even willen spelen en ravotten kunnen hun hart ophalen bij speeltuin Speelhaven in het Stadswerfpark vlakbij het winkelcentrum. Afgelopen jaar is deze speeltuin vernieuwd. De Speelhaven is voor kinderen tot en met 12 jaar. De speeltuin zit aan de Schoolstraat 259, naast het parkeerterrein aan die straat. De toegang is gratis en tijdens openingstijden is de kiosk grotendeels open voor wat kleine versnaperingen.

Jeugdland
Jeugdland Haven is een kinderbouwspeelplaats voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Op een kinderbouwspeelplaats kun je aan allerlei leuke en spannende activiteiten meedoen. Het belangrijkste is natuurlijk het hutten bouwen. Met name in de vakanties is er van alles te beleven.  Meer informatie vind je op: www.deschoor.nl en zoekt u dan op ‘jeugdland’.

Binnenspeeltuin Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen? Dan ben je bij Ballorig op de juiste plek. In het overdekte speelparadijs kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur. Dus ook op regenachtige dagen is er genoeg te doen in Almere Haven.