Kids in Haven

Voor kids in Almere Haven

Ook voor kinderen is er genoeg te doen in Almere Haven! 

Vroege Vogelbos

Bezoek de schaapskooi, doe de speurtocht en ontdek wat het bos te bieden heeft. Heb je trek gekregen in iets lekkers? Bij het Eksternest kun je wat drinken en een taartje eten, of heerlijk lunchen. Meer informatie op de website van het Vroege Vogelbos 

Speelhaven 

Kinderen die even willen spelen en ravotten kunnen hun hart ophalen bij speeltuin Speelhaven in het Stadswerfpark vlakbij het winkelcentrum. Afgelopen jaar is deze speeltuin vernieuwd. De Speelhaven is voor kinderen tot en met 12 jaar. De speeltuin zit aan de Schoolstraat 259, naast het parkeerterrein aan die straat. De toegang is gratis en tijdens openingstijden is de kiosk grotendeels open voor wat kleine versnaperingen.

Jeugdland

Jeugdland Haven is een kinderbouwspeelplaats voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Op een kinderbouwspeelplaats kun je aan allerlei leuke en spannende activiteiten meedoen. Het belangrijkste is natuurlijk het hutten bouwen. Met name in de vakanties is er van alles te beleven.  

Binnenspeeltuin

Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen? Dan ben je bij Ballorig op de juiste plek. In het overdekte speelparadijs kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur. Dus ook op regenachtige dagen is er genoeg te doen in Almere Haven.