Met crowdfunding kan je ook jouw idee realiseren!

12 oktober 2017

Een voor iedereen toegankelijk systeem ontwikkelen waarbij biologisch huisafval, riool en hemelwater wordt verwerkt tot energie en warmte voor elke huishouden. Dat is waar de Stichting FFABW (Foundation For A Better World) zich mee bezighoudt. De onderdelen voor dit systeem worden door de stichting zelf ontworpen.(in 3d getekend en geprint) Daarnaast willen ze hun kennis graag delen door bijvoorbeeld statushouders, studenten en andere vrijwilligers op te leiden. Elke dinsdag en donderdag van 10.00 – 17.00 uur is dit te zien hun eigen Fablab.

Crowdfunding
Om de systemen uit te werken tot prototypes en deze te promoten is extra geld nodig. Onder andere om materialen aan te schaffen en extra 3d printers te kopen. Daarnaast zoeken ze een geschikte locatie om hun Fablab te huisvesten. Samen met de stichting Voor je Buurt zamelen ze op dit moment geld in voor hun project. Wil je het idee van stichting FFABW steunen? Kijk dan eens hier.

Voor je buurt
Heb je nu ook een idee voor onze stad en wil je daar snel mee aan de slag? Dan is crowdfunding misschien een optie. Bij crowdfunding zamel je geld, hulp en materiaal in en realiseer je samen met anderen jouw idee. De stichting Voor je Buurt kan je hierbij helpen. Meer informatie op: www.voorjebuurt.nl.