Fiets mee met ‘Dwars door Almere Haven’ op zaterdag 15 juli a.s.

27 juni 2017

Na de succesvolle edities Rondje Weerwater en Almere Poort wordt op zaterdag 15 juli de editie Dwars door Almere Haven georganiseerd. De fietstocht start om 11.00 uur bij The Green Story, Kerkgracht 41, en je bent omstreeks 17.00 uur uitgefietst. Dwars door Almere is een initiatief van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere en Growing Green.

Aan de hand van een stempel- en fietsroutekaart ga je op weg. Tijdens de fietstocht worden verschillende locaties aangedaan. Zo fietsen we langs het kantoortje van de sluiswachters, het atelier A93 van Franny Thonhauser en de Wolunie van Stad & Natuur. Op de route zijn verassingslocaties waar je bijvoorbeeld mee kunt bouwen aan een kunstwerk van kunstenaar Maze de Boer in samenwerking met Corrosia. Bij een andere verassingslocatie kun je meedoen aan een doorlopende mini-training van Hart-Lopen.nl. Naast Hart-Lopen.nl zijn er nog veel meer ondernemers op de route die actief zijn op het gebied van bewegen en gezondheid.

Meefietsen?
Wil je meefietsen met Dwars door Haven? Meld je vooraf aan door een privébericht te sturen via de Facebookpagina DwarsDoorAlmere of stuur een e-mail naar info@startculture.com. Je ontvangt van Stichting Art Culture meer informatie. Let op: De eerste 200 aanmeldingen hebben recht op de stempelkaart, wees er dus snel bij. Deelname is gratis.

Je kunt ook op de bonnefooi meefietsen. Je startpunt is ook bij The Green Story, Kerkgracht 41. Je ontvangt hier meer informatie.

Wil je meer fietsen?
Ben je na Dwars door Almere Haven nog niet uitgefietst? Geen punt! Er komt ook een Dwars door Almere Buiten op zaterdag 29 juli. Meer info hierover lees je op ww.startculture.com en www.facebook.com/dwarsdooralmere.